Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:4 dl tej,60 dkg liszt,5 dkg kristálycukor,5 dkg élesztő,1 evőkanál rum,5 tojássárgája,5 dkg vaj,1 tasak vaniliás cukor,citrom reszelt héja,csipet só
Elkészités:2 dl tejet meglangyositunk,majd 1 mokkáskanál cukorral,ugyanennyi liszttel és az élesztővel felfuttatjuk.20 perc elteltével az összes alapanyagot.maradék tejet,cukrot,lisztet,továbbá a rumot, tojássárgákat,vaniliás cukrot,csipet sót,és a citrom reszelt héját egy tálban összekeverjük.És félreteszük kelni hagyjuk.A kelesztést követően a tésztát 2-3 cm vastagra nyújtjuk,majd letakarva ismét 15-20 percigkelesztjük.Ezután 5-6 cm átmérőjű pogácsaszaggatóval kiszaggatjuk a tésztát,és nem túl forró olajban,sütjük.Porcukorral,lekvárral tálaljuk.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!