Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók
15deka liszt
8deka margarin
1deci tej
1kanál kakaó
1tojás sárgája
3deka porcukor
késhagynyi szódabikarbóna
Az anyagokat összegyurjuk és 2lapot nyújtok belőle.2őzgerins formát olajozo és morzsával megszórom.A tésztát akkorára nyújtom ,hogy bőven kiérjen az oldalára ,mert az majd rálest hajtva a turó töltelékre.
Töltelék
50deka turó
15deka porcukor
2kanál buzadara
4tojás sárgáját ,krémmé keverem.A tojások fehérjét, kemény habbá verem 4kanál cukorral.A turókrémhez hozzákeverem a habot ,belerakom a formába,és a tetejére ráhajtom a lelógó tésztát.150fokon 45percig sütöm.Ha kihűlt csokoládéval bevonom.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!