Főző club: majonézes őzgerinc (kép)

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

majonézes őzgerinc

Hozzávalók:25 dkg párizsi,6 db főtt tojás,2 db lila hagyma,4 db ecetes uborka,1 alma,80 gr. majonéz,1 nagy pohár tejföl,2 dl vízben 1 leveskocka,4 teáskanál zselatin.
Elkészítése:Párizsi, tojás, uborka,alma:ezeket egyforma nagyságu kockákra vágjuk.A hagymát apróra daraboljuk.Mindezt egy tálba tesszük és összekeverjük. A majonézt elkeverjük a tejföllel.2 dl vízben felfőzzük a leveskockát és a zselatinport,aztán a tejfölhöz adjuk,majd mindezt beleöntjök a tálba. Óvatosan összekeverjük. az őzgerincet kibéleljük folpackkal és ebbe öntjük a keveréket. A tetejét is befedjük és hütőbe tesszük. Dermedés után kiborítjuk és szeletelhető. Nagyon finom, főleg friss kenyérrel. Volt, amikor főtt krumplit is tettem bele.,sőt csináltam már kukoricával is. De ez az eredeti recept.Két nagy őzgerincet tölthetünk meg ezzel a mennyiséggel.

Látta 1599 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Perreyné Zsuzsa üzente 13 éve

Kedves Erzsike! Köszönöm, hogy feltetted a receptet, ma már nem nem; de lehet, hogy holnap + is csinálom! Mégegyszer köszönet. Legyen további szép estéd,
Puszillak: Zsuzsa

Válasz

Szia Zsuzsa! Majdnem olyan, de mégsem.Csináld meg, nagyon finom.Beírtam az elkészítést.Jó hétvégét! Erzsi

Válasz

Szia! Beírtam a receptet.Sok sikert az elkészítéséhez!

Válasz

Eipl Jánosné üzente 13 éve

Erzsike! Engem is érdekelne!!!!!!!!!!!!!

Válasz

Perreyné Zsuzsa üzente 13 éve

Nagyon guszta! Mi van benne? Orosz hússaláta zselatinnal kifagyasztva, vagy valami más????????? Írd + légysz!
Köszi, legyen szép estéd.
Pusszantás: Zsuzsa

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu