Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Hozzávalók:25 dkg párizsi,6 db főtt tojás,2 db lila hagyma,4 db ecetes uborka,1 alma,80 gr. majonéz,1 nagy pohár tejföl,2 dl vízben 1 leveskocka,4 teáskanál zselatin.
Elkészítése:Párizsi, tojás, uborka,alma:ezeket egyforma nagyságu kockákra vágjuk.A hagymát apróra daraboljuk.Mindezt egy tálba tesszük és összekeverjük. A majonézt elkeverjük a tejföllel.2 dl vízben felfőzzük a leveskockát és a zselatinport,aztán a tejfölhöz adjuk,majd mindezt beleöntjök a tálba. Óvatosan összekeverjük. az őzgerincet kibéleljük folpackkal és ebbe öntjük a keveréket. A tetejét is befedjük és hütőbe tesszük. Dermedés után kiborítjuk és szeletelhető. Nagyon finom, főleg friss kenyérrel. Volt, amikor főtt krumplit is tettem bele.,sőt csináltam már kukoricával is. De ez az eredeti recept.Két nagy őzgerincet tölthetünk meg ezzel a mennyiséggel.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!