Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
Elkészítése: 25 dkg lisztet,10 dkg margarint,5 dkg cukrot,késhegynyi szodabikarbonát kevés tejföllel porhanyós tésztává gyúrunk. 3/4 részét kinyújtjuk és tepsibe tesszük. Megkenjük lekvárral.
Félretesszük.
Elkészítünk egy kavart tésztát:5dkg margarint,10 dkg cukorral kikeverünk.Adunk hozzá 1 tojást és 1 tojássárgáját, 1 kiskanál kakaót,késhegynyi szodabikarbonát,1 dl tejet és 13 dkg lisztet. Ezt a masszát a lekvárral megkent tésztára öntjük.
A félretett porhanyós tésztából ujjnyi vastag rudakat sodrunk és hosszában a kavart tésztába helyezzük.
Megsütjük.
Máz: 1 tojás fehérjét 10 dkg porcukorral felverünk és a kisült, még meleg tésztára kenjük.
Száradás után szeletelhető.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!