Főző club: 30_17 (kép)

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!

Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.

Ezt találod a közösségünkben:

  • Tagok - 469 fő
  • Képek - 463 db
  • Videók - 40 db
  • Blogbejegyzések - 231 db
  • Fórumtémák - 5 db
  • Linkek - 21 db

Üdvözlettel,

Főző club vezetője

Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:

Kis türelmet...

Bejelentkezés

 

Add meg az e-mail címed, amellyel regisztráltál. Erre a címre megírjuk, hogy hogyan tudsz új jelszót megadni. Ha nem tudod, hogy melyik címedről regisztráltál, írj nekünk: ugyfelszolgalat@network.hu

 

A jelszavadat elküldtük a megadott email címre.


Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek

30_17

torta másképp

Látta 589 ember.

Értékeld!

 

Kommentáld!

Ez egy válasz üzenetére.

mégsem

Hozzászólások

Köszönöm a receptet, húsvéti tortának is nagyon jó!

Válasz

Anda Jozsef üzente 14 éve

Ernő sajttortája (8-10 személyre)
75 perc
Nehézség: 2
Hozzávalók: egy egész kerek trappista sajt, 5 dkg darált dió, 3 evőkanál kimagozott rumos meggy (vagy meggybefőtt), 10 dkg reszelt márványsajt, 10 dkg tehéntúró, 10 dkg főtt füstölt sonka (vagy egyéb, kicsontozott füstölt hús), 15 dkg vaj, 1 teáskanál natúr reszelt torma, 2 nagy csokor snidling, 1 gerezd fokhagyma, 1 dl tejföl, 1 evőkanál sör, 1 teáskanál pirospaprika, késhegynyi őrölt köménymag, késhegynyi őrölt fehér bors, mokkáskanálnyi törött fekete bors
A kerek sajtról lehámozzuk a héját, és keresztben 6 félcentis szeletet vágunk le róla. (A megmaradt sajt alufóliába csomagolva és a hűtőszekrényben tartva még hetekig eláll.) A reszelt márványsajtot habosra keverjük a vaj felével, a megtisztított és szétzúzott fokhagymával, a sóval, a fehér borssal. A főtt füstölt húst nagyon apróra vagdaljuk (vagy ledaráljuk) és 3 dkg vajjal, 1 evőkanál tejföllel és a natúr reszelt tormával jól összekeverjük. A tehéntúrót áttörjük, és összedolgozzuk a maradék tejföllel, sörrel, sóval, borssal, pirospaprikával. Aki szereti a csípős ízt, tehet bele csípős pirospaprikát is. Végül a maradék vajat habosra keverjük a finomra metélt snidlinggel, sóval, borssal. (Tehát összesen négyféle krémet készítünk.) Egy kerek sajtlapot megkenünk a márványsajtos krémmel, és meggyszemeket nyomkodunk bele. Erre ráteszünk egy sajtlapot, ezt megkenjük a snidlinges vajjal. Újabb lapot terítünk rá, amit vastagon bekenünk a paprikás túrókrémmel, majd rányomkodjuk a negyedik sajtszeletet. Ezt megkenjük a maradék márványsajtos krémmel, és meghintjük a darált dióval. Ráborítjuk az ötödik sajtlapot, amelyet a sonkakrémmel kenünk meg. Végül az egészet betakarjuk a hatodik sajtszelettel, kicsit összenyomjuk, és legalább 1 napig (alufóliába csomagolva) a hűtőszekrényben érleljük. Tálalás előtt a maradék sajtból ráreszelünk két-három evőkanálnyit, majd tálra téve cikkeket vágunk belőle. Jégbe hűtött tartármártást és száraz fehérbort kínálunk mellé.

Válasz

Nagyon gusztusos ez a torta..... megkérdezhetem, hogy készül?

Válasz

Ez történt a közösségben:

Szólj hozzá te is!

Impresszum
Network.hu Kft.

E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu