Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Szeretettel köszöntelek a Főző club közösségi oldalán!
Csatlakozz te is közösségünkhöz és máris hozzáférhetsz és hozzászólhatsz a tartalmakhoz, beszélgethetsz a többiekkel, feltölthetsz, fórumozhatsz, blogolhatsz, stb.
Ezt találod a közösségünkben:
Üdvözlettel,
Főző club vezetője
Amennyiben már tag vagy a Networkön, lépj be itt:
Kis türelmet...
Bejelentkezés
Kérjük, add meg, hány másodpercenként változzanak a képek
10-10 dkg tej, ét, és fehércsokoládé.
Diszítéshez mogyoró, pisztácia, szorócukor stb.
Töltelék:
20 dkg csokoládé, 2 evőkanál rum, 8 evőkanál mascarpone.
A kosárkákhoz az összetört csokoládét gőz fölé állított tálban
felolvasztjuk. Papír sötőforma aljára fél teáskanálnyi olvadt
csokoládét öntünk, majd ecsttel az oldalát is bekenjük.
Hagyjuk dermedni a csokoládét 30 percig, majd 15 percre a hűtőbe
tesszük.
Szükség setén újra melegítsük fel a csokoládét, és újabb
vékony réteggel vonjuk be a kosárkákat, majd további 30
percre visszatesszük a hűtőbe.
A krémhez a fentiekhez hasonló módon megolvasztjuk a csokoládét.
A tálat levéve a gőzről simára keverjük a csokoládét.
Amikor kissé kihűlt,a rumot és a mascarponét hozzáadva összedolgozzuk
lágy krémmé, majd időnként megkeverve hagyjuk teljesen kihülni.
Óvatosan eltávolítjuk a formázópapírt a csokoládékosárkákról,
és a krémmel megtöltjük őket.
Végül kedvünk szerint díszítjük.
|
|
E-mail: ugyfelszolgalat@network.hu
Kommentáld!